Aanbevolen aanbod Poustinia

De Benedictijnse onlinegemeenschap Poustinia nodigt je uit voor een spirituele reis om je Ware Vrouwelijkheid Ontdekken (Op verzoek van velen een vervolg op “Gods sterke dochters, grote vrouwen in de Bijbel”)

Veel vrouwen staan tegenwoordig onder druk door de verschillende rollen die ze moeten spelen. Ze vragen zichzelf af hoe ze die taken moeten combineren en wie ze uiteindelijk zijn. Er zijn veel negatieve beelden in de media, je moet een bitch worden om meer uit het leven te halen, een furie wordt als voorbeeld gesteld en veel vrouwen noemen zichzelf een moderne heks en zijn trots op die benaming. Als wegwijzer bij onze zoektocht zullen we vier vrouwen uit de Bijbel overdenken, die deze beelden louteren en ons kunnen inspireren om de eigenlijke kracht van de verschillende vrouwentypen zichtbaar te maken.

Centraal staan Tamar, “de wilde vrouw” en Esther, de koning. Deze twee typen zijn wezenlijk voor het vrouw-zijn. Als een vrouw ze in zichzelf toelaat, zal ze ook de andere typen, zoals Lydia, de priesterlijke vrouw en Mirjam, “de profetes”, een zinvolle plaats in haar leven kunnen geven. De vier keuzes willen vrouwen aanmoedigen het gesprek te zoeken om te ontdekken wat hun diepste identiteit is.

Datum:                 Vrijdag  6, 13, 20, 27 september 2024

Tijd:                       10.30 tot 12.00 uur

Locatie:                 online via Zoom

Begeleiding:         Janneke Krijger

 

Aanmelding:        www.poustinia-online.nl   voor Zoomcode

.

Volgend artikel Bekijk het overzicht
Agenda
3 Activiteiten
Bekijk alle
Gastenverblijf
Een plaats van gebed en ontmoeting, van rust en stilte, waar iedereen zich thuis mag voelen en op adem mag komen.
Meer informatie